Zvuk automatického videa

Instagram mění nastavení zvuku automaticky spouštěného videa

Jak se mění zvuk automatického videa?

Automatické spouštění videa na některých stránkách, speciálně pak na sociálních sítích, je celkem běžnou praxí. Celkově to lidem ušetří čas a je to i pro uživatele mnohem příjemnější. Instagram však spustil novou funkci pro tyto videa!

 

Jedná se o nastavení zvuku. Nově vám Instagram ponechá zapnutý zvuk až do té doby, než ho opět vypnete. Což funguje tak, že si spustíte zvuk u automatického přehrávání a následně vám bude každé video hrát. Pokud vypnete aplikaci a následně zase zapnete, vždy se bude spouštět. Naopak, pokud ho jednou vypnete, bude se spouštět bez zvuku.

Funkce dobrá, ale chtělo by to myslet ještě o trochu dál.

Kdy chcete spouštět videa se zvukem?

Obvykle bych řekl, že spouštění videa se zvukem je založené spíše na situaci, než na bázi člověka – zvláště u telefonu. Z tohoto důvodu si nemyslím, že je dobré mít řešený zvuk tímto způsobem. Možná měli zauvažovat o základním nastavení na tiché, ale při zapnutí nechat zvuk zapnutý do chvíle, než ho vypneme nebo ukončíme aplikaci. Dávalo by to asi větší smysl, než momentální stav. Každý asi známe situaci, když si omylem zapneme hudbu na celé MHD nebo dokonce v plné přednáškové učebně.

Možná by nám v budoucnu mohl mobil sám detekovat kde jsme a podle toho se nastavit! Tak tomu říkám výzva!

About the author

Boris Pazdera

Jsem člověk, který se rychle nadchne pro cokoliv nového, takže doufám, že nové je vždycky lepší! Velmi se zajímám o investování, zajímavé projekty a mnoho dalšího.

View all posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *