Školství v ČR, lepší, světlejší budoucnost, branná výchova, zahrádky a dílny do každé školy

Směřování českého školství za „světlejšími“ zítřky

Asi není tak úplně nutné psát žádný velký úvod k našemu školství. Všichni víme, že stagnuje na špatné úrovni, ale stále s ním nikdo nic moc velkého nedělá (alespoň na úrovni státního školství).

RÝSUJE SE ZMĚNA?

Ano rýsuje! A určitě k dobrému! Ve světě se zavádí Průmysl 4.0, umělá inteligence (AI) toho umí čím dál více, robot dostal občanství a v Estonsku se děti učí programovat, ale my na to jdeme od lesa!

Už se budeme mít jenom lépe!

Politici vidí to, co my nevidíme. Máme to ale štěstí. S tím, jak se celý svět posouvá k moderním technologiím, vzniká tu obrovská díra na trhu! Díky nově zavedené branné výchově, zahrádkám a dílnám budeme mít velkou šanci tuto díru zaplnit!

Montovna pro celý svět a skvělá vyhlídka do budoucnosti!

Díky tomu, jak dokážeme rozšířit řemeslnou výrobu, budeme na trhu skoro jediní, kteří budou moci seřizovat motory a vyrábět prakticky cokoliv! Neuvěřitelná exkluzivita!
Avšak tohle je jenom prvotní výhra. Všichni víme, že všichni ti roboti, technika a elektronika je jenom slepá ulička, už jenom kvůli tomu, že je to tady krátce, takže nemůže vydržet. Naopak řemesla jsou tu tisíciletí. Takže až zjistí celý svět, že to nikam nevede a budou se vracet ke klasickému řemeslu, my budeme připravení a na míle daleko od těch nováčků, kteří se teprve vrátí k řemeslné výrobě. Navíc jim ještě budeme moci dělat mistry!

About the author

Boris Pazdera

Jsem člověk, který se rychle nadchne pro cokoliv nového, takže doufám, že nové je vždycky lepší! Velmi se zajímám o investování, zajímavé projekty a mnoho dalšího.

View all posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *