Tipli cashback portal na ušetření peněz při nákupu

Tipli – Cashback portál – Ušetřete při nákupech

Tipli je český cashback portál, který vám umožní vrácení peněz z každého nákupu ve vybraných obchodech na internetu. Pojďme si o něm říct něco víc a na konci na vás bude čekat menší dárek za nákup (100 kč / 4 €), který přes tento portál uskutečníte.

Co je cashback?

Jak jste se již dočetli například v článku ke Curve kartě (která ho nabízí také a lze tyto bonusy kombinovat), cashback je v obecnosti název pro službu, kdy se vám vrátí peníze zpět. V tomto případě se vám po nákupu vrátí určité procento z celé ceny nebo částečné objednávky.

Tento cashback má obvykle dvě formy výplaty:

  1. Body
  2. Peníze

Forma bodů

Výplaty ve formě bodů bývají dost často vyšší, ale prakticky vždy se jedná o přepočet peněz. Důvodem je, že vás portál chce přesvědčit, že dostáváte mnohem více. Což často není úplně pravda

Další nevýhodou je, že za tyto body si můžete koupit pouze jenom něco od tohoto portálu, případně od smluvních partnerů. Což pro vás nemusí být výhodné a nutí vás nakoupit něco, co nechcete z jejich omezeného výběru.

Peníze

Pokud se budete porozhlížet po nějakém cashback portálu, dejte si pozor, aby poskytovali cashback ve formě peněz, které si můžete nechat poslat na svůj účet.

Má to jednoduchý důvod, potom si za ně můžete koupit cokoliv a nejste nuceni si kupovat, něco co nechcete. A nebo si je můžete nechat vyplatit na svůj účet a třeba je investovat.

Bonus na Tipli (100 kč / 4 €)

Domluvili jsme se s Tipli, že pro každého mého čtenáře zaregistrovaného přes jeden z odkazů níže (záleží jen na vás, jestli budete nakupovat v českých nebo slovenských obchodech) vám dají po prvním nákupu bonus v podobě 100 kč / 4 €.

Sdílej tento bonus se svými přáteli na sociálních sítích!

[social_warfare ]

Já za vaše doporučení dostanu také menší odměnu, takže se nemusíte cítit vůbec špatně, že jste získali tento bonus „jen tak“.

Jak funguje Tipli?

Tipli je jeden ze zprostředkovatelů cashbacku. Má domluvené s obchody, že jim bude přivádět zákazníky (vás) a za to dostane odměnu. To má však výhodou i pro vás!

Tato odměna je obvykle stanovená od výše vaší objednávky a liší se obchod od obchodu. O tuto odměnu se pak s vámi Tipli podělí a zde vzniká ten cashback pro vás.

Samozřejmě je zde menší „zpoždění“, jinak řečeno, ten cashback nedostanete okamžitě, ale teprve po zaplacení objednávky a schválení tohoto cashbacku obchodem.

Tento cashback je peněžitý a vy si následně můžete dělat s těmito penězi prakticky cokoliv budete chtít. Tipli vás nenutí k nákupu u nich.

Jinak řečeno, vše je jenom o tom, přejít z jejich webu (nebo za pomoci doplňku v prohlížeči) na web, kde chcete nakupovat a nemusíte se o nic starat.

Kompletní návod, jak to všechno funguje naleznete na Tipli.cz, případně Tipli.sk pro slovensko.

Proces objednávky a získání cashbacku

Celý proces je velmi jednoduchý a víceméně vás tím celá platforma provede. Jedná se o 3 kroky (výběr obchodu, objednávka a nákup, zisk odměny). Nic z toho vás nebude stát moc času, jenom se přidá 1 akce, díky které získáte několik korun zpět.

Výběr obchodu

Můžete postupovat dvěma způsoby:

  1. Vyberete si obchod nezávisle na Tipli a teprve potom si zkontrolujete, jestli nenabízí v tomto obchodě cashback. Pokud ano, přejdete na tento obchod z Tipli a získáte bonus. Pokud obchod Tipli nenabízí, nedá se nic dělat, buď nakoupíte bez cashbacku, nebo si vyberete jiný obchod, který tento bonus nabízí.
  2. Rovnou si vyberete obchod na Tipli a přejdete na něj z jejich stránky.

Všechny zapojené obchody naleznete zde.

Objednávka a nákup

Tento bod se nemění, jakmile jste na stránkách vašeho obchodu, nakoupíte cokoliv co budete potřebovat a zaplatíte.

Samozřejmě je asi hloupost nakupovat zbytečně více, abyste získali větší cashback. Ale to asi všichni víme, že?

Zisk odměny

Jakmile Tipli obdrží od obchodu schválení vaší objednávky a tím i odměnu, přičte se ve vašem profilu cashback odměna i pro vás. O toto se vůbec nemusíte starat a vše probíhá automaticky.

Na vás už potom jenom bude někdy v budoucnu si tyto peníze vybrat.

Které obchody jsou zapojeny?

Tipli nabízí obchody ze všech odvětví. Ať už se jedná o elektroniku, módu nebo lékárny. Momentálně jich je více než 450 a stále se rozšiřují.

Všechny zapojené obchody naleznete zde.

Pokud byste však mezi nimi nenašli svůj oblíbený obchod, zkuste jim napsat, věřím, že se vynasnaží, abyste mohli hned další nákup udělat s cashbackem.

Jak funguje vyplácení cashbacku (peněz) na Tipli?

Tipli vám průběžně za vaše nákupy připisuje odměnu ve vašem profilu (samozřejmě jenom když přejdete na web prodejce přes jejich web/rozšíření prohlížeče).

Jakmile se vám bude zdát dostatečně velký váš získaný cashback a rozhodnete se, že si chcete peníze vybrat, bude vám stačit přidat váš bankovní účet. Tento účet ještě potvrdíte v zaslaném e-mailu a už vám zbývá pouze jedna příjemná „povinnost“. Kliknout v profilu na tlačítko sloužící k výběru peněz.

Jednoduché, že?

Kolik dostanu z každé mé objednávky přes Tipli?

Bohužel, na tuto otázku vám nedokáži obecně odpovědět, protože to závisí na daném obchodu. Jeden obchod může nabízet 5 %, jiný 8 %. Každopádně vždy se jedná o výpočet z ceny bez DPH a bez dopravy.

Což znamená, že pokud si v obchodě s elektronikou, který nabízí 10 % cashback, pořídíte telefon s cenou 5 000 kč, získáte na cashbacku 500 kč. Není to sice asi tolik, ale zase tak málo to také není, že? Zvláště, když vás to stálo pár minut času při přihlášení do Tipli a potom jeden klik pro přejítí na web obchodníka. Nic víc, nic míň.

Další bonusy na Tipli

Tipli vás rád motivuje k nákupu přes ně, což dává samozřejmě perfektní smysl.

Rozšíření do prohlížeče

Jedním z prostředků je i instalace rozšíření do vašeho prohlížeče, za kterou dostanete 10 kč.

Tento doplněk vám pomůže, abyste nezapomněli na možnost cashbacku. Pokud budete nakupovat v obchodě, který Tipli nabízí, ukáže vám upozornění a vy tak nepropásnete svoji možnost získat peníze zpět.

Slevové kupóny

Kdo dnes nepoužívá slevové kupóny, jako by nebyl. I Tipli nabízí mnoho kupónů pro své zákazníky. Ať už se jedná o peníze k prvním objednávkám nebo jenom nějaké slevy. Opět by byla škoda jich nevyužít, pokud vám je dávají zdarma.

Na co si dát pozor

Mnoho z nás používá ve svém prohlížeči AdBlock, abychom neviděli všudypřítomné reklamy. Každý takový doplněk však může odstraňovat nějakou funkcionalitu našich prohlížečů. Pokud AdBlock máte aktivovaný, může se vám stát, že se bonus nepřičte. Dejte si na to pozor! Více v článku na Tipli.cz.

Kromě tohoto si dejte pozor, abyste opravdu přešli na váš obchod přes Tipli. V opačném případě se vám bonus nepřipíše a to nelze udělat ani zpětně po nákupu.

About the author

Boris Pazdera

Jsem člověk, který se rychle nadchne pro cokoliv nového, takže doufám, že nové je vždycky lepší! Velmi se zajímám o investování, zajímavé projekty a mnoho dalšího.

View all posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *